Varianta in format full HD doar pe VIMEO #weddingplannercluj #maestrudeceremoniicluj #eventplannercluj

Varianta in format full HD doar pe VIMEO #maestruceremonii #eventplanner 


staroste cluj marius chiorean

incredere

un maestru de ceremonii iti va oferi o stare de confort stiind ca ai pe cineva de incredere alaturi

marius chiorean staroste cluj

implicare si eleganta

ziua nuntii poate veni cu o incarcatura emotionala puternica, si singurul mod prin care te poti pregati pentru acest aspect este sa ai alaturi de tine oameni dedicati si implicati in lucrurile pe care le fac.

wedding planner cluj

organizat si priceput

abordarea unui eveniment precum nunta trebuie sa fie in stricta concordanta cu cerintele mirilor, respectand cu strictete desfasuratorul de eveniment stabilit initial


Testimoniale de pe pagina de facebookSalut Marius,

Iti multumim ca ne-ai fost alaturi. In primul rand a fost o usurare din punct de vedere emotional. E bine sa stii ca ai alaturi pe cineva cu experienta in astfel de evenimente, cineva care poate privi din exterior, cu detasare, bunul mers al lucrurilor si care este suficient de discret incat sa sa intervina exact la momentul potrivit. Din partea noastra si a invitatilor nostri (chiar am fost felicitati pentru alegerea facuta) ai doar cuvinte de lauda. Discretie, hotarare si bun simt este ceea ce am cautat si am gasit, si pentru asta iti suntem recunoscatori.
— Raluca & Tudor 25.07.2015
Imi amintesc cu drag de nunta nostra si de faptul ca ne-ai ajutat sa o organizam. Multumim inca o data, Marius! Keep in touch!
— Diana & Marcel 16.07.2016

 
 
Salut Marius!

Iti scriem aceste randuri pentru ati multumi in primul rand ca ai fost alaturi de noi intr-o zi cu totul speciala si anume nunta noastra.
Vreau sa iti transmitem ca apreciem munca pe care o faci si profesionalismul de care ai dat dovada si la evenimentul nostru. Apreciem ca ne-ai incurajat, ai avut grija de orice detaliu si ai fost omul potrivit la locul potrivit. :)
Noi am fost foarte multumiti de colaborare, in special pentru faptul ca esti atent la detalii, iar acest lucru a facut ca totul sa se desfasoare frumos, organizat si sa ne diminueze din emotii.
Te vom recomanda cu drag si incredere tuturor pentru ca stim ce poti!

Multumim inca o data si iti dorim mult succes in viitor!
— Alexandra & Darius 3.10.2015

Nunta ta trebuie sa fie cea mai frumoasa petrecere din viata ta !!

Nunta ta trebuie sa fie cea mai frumoasa petrecere din viata ta !!

Fii prezent alaturi de invitatii.

Fii prezent alaturi de invitatii.


Stiind ca cineva se ocupa de toate aspectele organizarii evenimentului tau iti va da o nota de siguranta. Faptul ca ai un program structurat si detaliat al evenimetului tau este unul dintre avantajele contractarii unui maestru de ceremonii.