Alege pachetul de servicii care se potriveste cel mai bine pentru nunta ta.

Pachet Standard  

·      propunerea unui desfasurator pe ore pentru ziua nuntii incepand cu traseul mirilor intre locatii, ceremonia civila si religioasa, grafic pe ore pentru principalele momente din ziua nuntii.

·      organizarea si planificarea desfasuratorului de nunta in stricta concordanta cu cerintele mirilor. ( eu va voi prezenta variante de abordare pentru fiecare moment important din ziua nuntii, ce am facut, ce am vazut, insa, voi veti alege varianta care se potriveste cel mai bine pentru nunta voastra ).

·      punctarea principalelor momente ale nuntii cu discursuri scurte si obective, fara divagatii si glume care nu se incadreaza cu natura evenimentului.

·      respectarea cu strictete a programului pregatit, prezentat si acceptat de catre miri.

·      mentinerea unei relatii profesionale cu toti cei implicatii in desfasurarea nuntii:  invitati, membrii familiei, ofiter stare civila, preot, staf sala, membrii program artistic, echipa tehnica.

Tarif pachet servicii: 500 EURO

Pachet premium

·      toate facilitatile pachetului standard.

·      realizarea unui plan de nunta cu activitati concrete pana in ziua evenimentului.

·      consultanta miri in alegerea serviciilor de nunta in functie de buget si preferinte. ( echipa tehnica, program artistic, tematica & decor, accesorii).

·      contactarea, medierea si centralizarea ofertelor de la furnizorii de servicii.

·      optimizarea bugetului de nunta prin negocierea ofertelor si luarea tuturor masurilor in vederea incadrarii in bugetul stabilit.

·      obtinerea unor beneficii/discount-uri fata de tarifele de lista ale furnizorilor de servicii de nunta, in limita posibilitatilor.

·      recomandarea de furnizori si servicii pentru nunta. 

Pachet recomandat mirilor care  nu-si doresc ’’batai de cap ’’.

Tarif pachet servicii: 750 Euro.

Pentru nuntile de duminica se ofera o reducere de 50 de Euro.Ce spun mirii care m-au ales sa le fiu alaturi in ziua nuntii:


maestru de ceremonii marius chiorean staroste cluj

 

 

 

 

Tin sa precizez ca sunt flexibil pentru a ma potrivi personalitatii, bugetului si dorintelor voastre asa ca propun stabilirea unei intalniri pentru a ne cunoaste, detalia si personaliza oferta serviciilor mele ca wedding planner-maestru de ceremonii. 


maestru ceremonii cluj marius chiorean