Scopul acestei Politici de confidențialitate este să vă explice si sa clarifice tipul informatiilor care le colectam, de ce le culegem și cum utilizam aceste informatii. Confidentialitatea infomatiilor dumneavoastra este prioritara pentru noi.

Ce fel de informatii colectam?

Datele dumneavoastra ajung sa fie colectatede catre noi  prin abonarea la newsletter, completarea campurilor din formularul de contact de pe site, completarea de chestionare, folosind uneltele si serviciile Google (adwords si remarketing). Deasemenea, in cazul incheieri unui contract va vor fi solicitate informatii precum numele dumneavoastra,adresa, numarul de telefon si adresa de email, copie act de identitate.

Informatiile pe care le trasmiteti sunt nume, prenume, adresa de email si numar de telefon.  Folosind contorizarea traficului de pe site-ul www.mariuschiorean.ro   prin diverse mijloace precum google analytics aflam informatii despre durata timpului petrecut pe site, pa ginile vizualizate,  motorul de cautare si sistemul de operare folosit, platforma de pe care ne-ati accesat(desktop sau mobil). Informatii despre dumneavoastra mai pot fi adunate in urma unor recomandari ale unor persoane cunoscute de catre dumneavoastra.

Toate informatiile colectate sunt stocate si procesate prin intermediul site-ului si a calculatoarelor proprii. Acestea nu se vor instraina, vinde sau dezvalui fara acordul in scris al dumneavoastra.

Cum utilizam informatiile pecare le colectam?

Folosim informatiile pentru a ne imbunatatii in permanenta serviciile  oferite si a crea o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru.  Deasemenea informatiile colectate ne ajuta la optimizarea activitatii prin crearea unor campanii si materiale publicitare cat mai personalizate. Dorim o imbunatatire constanta in modul in care facem publicitatea.

Folosim informatiile colectate si pentru transmiterea de informatii, felicitari, vouchere sau alte materiale promotionale. Acestea ajung la dumneavoastra in urma contactarii telefonice, email sau prin posta.

Asa cum am precizat si mai sus nu vindem si nu inchiriem datele preluate fara acordul dumneavoastra, unor terte persoane in scopuri de marketing. In orice moment aveti posibilitatea de a ne anunta pe email sau telefonic daca nu doriti sa primimiti informatii publicitare din partea noastra. 

Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate nu ezitati sa ne contactati la:
E: contact@mariuschiorean.ro
M: +4 0742704108

Conduita

A te comporta etic este esenta a ceea ce inseamna sa fii un profesionist.

Dorim sa promovam imaginea unei echipe care actioneaza cu integritate, cinste si onoare in tot ce intreprind.  Garantam intotdeauna in fata clientilor sau a colaboratorilor nostrii ca vor beneficia de servicii de calitate, transparenta si profesionalism.

Respectam legea si nu facem compromisuri sau abateri morale in vederea obtinerii unor avantaje personale sau profesionale. Tratam cu respect si politete toate persoanele  cu care intram in contact, fiind responsabili de toate actiunile intreprinse. Incercam a ne desfasura activitatea cat mai moral si corect posibil.

SaSo Events  mizeaza pe respectarea cerintelor si normelor legale in vigoare. Sustinem concurenta loiala si nu folosim mijloace nelegale si abuzive precum mite, atentii sau trafic de influenta.