Un detaliu destul de important pe care nu il poti ''aranja'' inainte de data evenimentului este primirea si asezarea invitatilor la mese. Astfel, va fac cunostinta azi cu serviciul de hostess. O hostess este domnisoara aceea draguta de la intrare care va asteapta invitatii cu zambetul pe buze si intr-o maniera profesionista si simpatica va conduce oaspetii spre masa la care au fost repartizati.

Fara stres la nunta ta !

Fara stres la nunta ta !

De ce este bine sa ai hostess la nunta?

In primul rand, pentru ca parintii vostrii sa nu piarda prima ora din nunta tot conducand invitatii la locurile lor. Iar pentru tine ca mireasa cred ca e mai bine sa o stii pe mama ta aproape (just in case) decat sa o vezi cum se plimba printre mese. Intr-adevar recomand ca, la primirea invitatilor sa fie prezent cat un membru important din partea familiilor fiecaruia dintre voi pentru o primire cat mai ''calda si familiala'', insa sarcina de a-i conduce pe invitati la mese sugerez a fi repartizata domnisoarelor.

In al doilea rand, hostessele sunt persoane profesioniste special pregatite pentru acest job, care nu doar va vor conduce oaspetii la mesele lor dar vor stii in acelasi timp cum sa resolve eventualele situatii care pot sa apara pe parcurs (ex: invitati care vor neaparat sa stea la aceeasi masa chiar daca erau repartizati altfel, invitati surpriza la care voi nu va asteptati). In plus, ele vor pastra legatura cu event planner-ul vostru si cu cei responsabili de la restaurant fara ca voi sa pierdeti evenimente importante din nunta.

In cateva cuvinte, o hostess nu va poate scapa de tot stresul care vine odata cu nunta dar, cu siguranta va poate scapa de stresul primirii invitatilor, care nu vor putea decat sa aprecieze profesionalismul si caldura cu care au fost primiti la nunta voastra.

Comment