Intra-adevar denumirea de vornic sau graitor este folosita in special in zonele rurale, unde se pune un accent mai mare pe traditie, fiind foarte des intalnite discursurile sub forma de versuri, urari si strigaturi care sa aduca noroc si sanatate noii familii.

saso events cluj

 

Se obisnuieste recitarea de poezii traditionale care erau folosite de pe vremea nuntilor bunicilor nostrii.

 

 

La orase tendinta este de a se renunta din ce in mai mult la traditii si obiceiuri, mirii alegand elemente cat mai simple pentru reusita evenimentului. In plus tendinta este de a completa cu multe elemente caracteristice nuntilor accidentale.

Domnisori onoare nunta

Domnisori onoare nunta

Dar infiferent de zona geografica, rurala sau urbana, cel mai important este, din punctul meu de vedere, ca un coordonator de evenimente sa aiba calitatea de a se plia cat mai bine personalitatii mirilor. Este foarte important sa asculti si sa incerci a-i cunoaste cat mai bine, sa poti sustrage informatii pretioase despre ce anume isi doresc in ziua nuntii, cum vad ei o ''nunta ca la carte''.

Cel mai potrivit si cel mai bine este sa faceti '' exact asa cum simtiti ! ''. 

 

Desigur, ca un maestru de ceremonii experimentat iti va detalia fiecare aspect important al nuntii, iti va sugera anumite obiceiuri sau cutume, iti va oferi unele exemple care ar duce la conceperea unui desfasurator de eveniment cat mai concis si structurat, insa luarea decizie este strict in ''mainile voastre''.

 

Florina & Ionut  22 August 2015

Florina & Ionut 22 August 2015

maestru ceremonii marius chiorean

Asa ca sugestia mea este sa stabiliti o intalnire cu organizatorul de eveniment, sa vedeti in urma unei discutii libere daca s-ar potrivi asteptarilor voastre daca este omul care ''are grija de detalii astfel incat ceremonia si petrecerea sa iasa exact asa cum v-o imaginati. ''

Comment